Logocom
Individuele Coaching


Van te voren kan ik natuurlijk geen uitkomst voorspellen. Maar ik heb het volste vertrouwen in jou als medemens dat je na de Individuele Coaching in beweging bent gekomen. Een beweging waarbij jij zelf bepaald hebt welke kant je uit gaat omdat jij voelt dat dat de goede weg is. Tijdens de coaching hebben we meerdere oplossingen onderzocht en jij weet diep van binnen welke het beste bij jou past. Je mag van mij verwachten dat ik je daar optimaal bij begeleid en dat ik je ook zeker zal uitdagen om uit je comfortzone te komen. Dit zorgt ervoor dat je andere patronen hebt leren inzetten en dat je ervaren hebt wat daar het effect van kan zijn.

Terugkomend op de situatieschetsen aan het begin van Individuele Coaching:

  • Je hebt geleerd om zaken die je dwars zitten bespreekbaar te maken, en zelfs zo dat je met meer plezier en effectief kunt samenwerken met je collega’s.

  • Je hebt inzicht in je eigen gedragspatroon gekregen en de eventuele belemmeringen opgeheven. Je hebt geleerd om duidelijk te communiceren over verwachtingen, je kunt doelgericht werken zodat afgesproken deadlines ook gerealiseerd worden. Bovendien ben je in staat om zo samen te werken dat je werkt vanuit wederzijdse afhankelijkheid.

  • Je weet wat je wilt, en je weet wat je kunt. Je hebt voldoende vertrouwen gekregen en zicht op al je talenten en kwaliteiten om de juiste beslissing te nemen. Je bent ook zo gesterkt in je keuze dat het overtuigend, authentiek overkomt op anderen.
11_indiv_coach_alg

“Niets is zo bemoedigend dan het onmiskenbare vermogen van mensen om hun leven meer inhoud te geven door met hart en ziel ernaar te streven.”

Henry David Thoreau